4.11.14

Selfíčko

Selfie je fenomén doby. Fotka obličeje lemovaná nataženou rukou je populární mezi celebritami i plebsem. Při našem prodlouženě-víkendovém pobytu v Říme jsme zjistili, že je to taky dobrý artikl. Pro všechny, kdo nechtějí mít vedle obličeje ruku je tu nový, inovativní, kreativní, super, bombastický držák na mobilní telefon či foťák ve výhodném balení i s dálkovým ovládáním.



Obchod s ním rozjeli v Římě ve velkém Indové. Na každém rohu, u každé památky, památníku, muzea či vyhlídky (a že jich v Římě je) stojí Ind s nabídkou selfie držáků. A tak milí turisté mohou bez problémů a bez vytaženého ramene a vykrouceného krku zaznamenat sami sebe u oblíbené památky, s oblíbenou zmrzlinou nebo dokonce ve svém nejoblíbenějším kostele. A pokud se držáček vytáhne do maxi polohy, možná se mu do selfie vejde celý jeho autobusový zájezd i s celým Coloseem.
Novinka je ke koupi za smluvní cenu 12 - 20 eur, s velkou obchodní zdatností i za 5. No nekupte to.
My jsme byli naprosto staromódní a nepokrokoví. Když jsme na fotce chtěli být všichni, prostě jsme požádali okolo procházejícího turistu či domácího o vyfocení. A tak nemáme žádnou selfie z Říma.

Žádné komentáře: