1.5.11

Adios México, Guten Tag Deutschland!

Výlet do El Tajínu byl opravdu náš úplně poslední v Mexiku. Pak už následovalo jen stěhování zpátky do Čech. Nevím, jestli můžu napsat domů, protože po těch třech letech jsme se v Čechách ze začátku moc jako doma necítili a museli jsme si opět zvykat. Teď už jsme tu ale tři čtvrtě roku, a proto se vynořuje otázka, jak pokračovat s blogem dál.
Než jsme se ale stihli rozkoukat a začít psát příspěvky z lesů, luk a strání domoviny, osud nás zase vane dál. Takže možná se sem ještě dostane pár foteček z našeho potulování po Čechách, Moravě a Slezsku, ale spíš to vypadá na pokračování blogu z..... Ja, klar.... z Německa. Budeme zkoumat toho pro někoho nudného a pedantského západního souseda na vlastní kůži pravděpodobně několik let. Takže od léta se dozvíte, jaké je to shánět byt, stěhovat se, zápasit s úřady a zaměstnavatelem a vlastními dětmi v Německu.
Už to sice nebude taková exotika jako Indie nebo taková pohoda jako Mexiko, ale i pohled za náš západní plot může být zajímavý. Takže se těšíme, že budete s námi dál. Děkujeme za přízeň a těšíme se. Alles Gute!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Bedankt voor de nuttige post! Ik zou dit niet anders hebben gekregen!